Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğrencilerimizin Tasarladıkları Ürünler Sergilendi

Orman Fakültemiz Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü Kereste Endüstrisi ve Mobilya Endüstrisi derslerini alan öğrencilerimiz Doç. Dr. Önder TOR danışmanlığında  Üniversitemiz Ahşap Kültürünü Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin desteği ile ders kapsamında hazırlamış oldukları ürünleri sergilediler. Öğrencilerimiz ders kapsamında ahşap ve ahşap esaslı kompozit malzemeler hakkında bilgi edinerek özellikle bu malzemelerden elde edilebilecek ürünlerin bağlantı elemanları ile birlikte montajını ve üst yüzey işlemlerini uygulamalı olarak öğrenmiş oldular.

Orman Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Erol Akkuzu ve Fakülte öğretim üyelerinin de katıldığı sergide, Dekanımız öğrencilerimizin ürünlerini inceleyip özellikle çocuklar için yapılan ürünlerde dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi verdi. Tüm katılımcılara ve Ahşap Kültürünü Araştırma ve Uygulama Merkezine, öğrencilerimize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz.