Kronospan Heyeti, Rektörümüze Nezaket Ziyaretinde Bulundu

Kronospan Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bilal Karakaya, Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Gülamoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Muhasebe Müdürü Ahmet Hakan Dikici ile Yönetim Kurulu Üyesi İnsan Kaynakları Müdürü Umut Yılmaz’dan oluşan heyet, 26 Eylül 2023 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektör Yardımcımız ve Koordinatörümüz Prof. Dr. Ömer Küçük’ün de hazır bulunduğu ziyaret sırasında, iki kurum arasında devam eden ve gelecekteki olası iş birlikleri görüşüldü. Kronospan Orman Ürünleri A.Ş. heyeti, sektördeki güncel gelişmeleri ve sürdürülebilirlik çalışmalarını paylaşarak bilgi aktardı.

Rektörümüz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek iş birliği ve iletişim kanallarının açık tutulmasının önemine vurgu yaptı. Nazik ziyaretlerinden ötürü heyete teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Heyet ise, ormancılık alanında ihtisas Üniversitemiz ile şirket arasındaki iş birliğini daha da güçlendirmeye ve bilgi alışverişini sürdürmeye kararlı olduklarını ifade ederek, ilgi ve misafirperverliklerinden ötürü Rektörümüze teşekkür etti.

Ziyaret, günün anısına fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir