Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Türkyılmaz ve Toç-Bir-Sen Temsilcileri Rektörümüzü Ziyaret Etti

Orman Mühendisleri Odası (OMO) Genel Başkanı Hasan Türkyılmaz, Tarım-Orman Birliği Çalışanları Sendikası (Toç-Bir-Sen) Genel Sekreteri Sabri Kızılkaya ile birlikte Toç Bir-Sen Kastamonu Şubesi Başkanı Mehmet Şano 21 Eylül 2023 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Rektörümüz, konuklarına Kastamonu Üniversitesi’nin son gelişmeleri hakkında bilgi verirken, katılımcılar da kurumlarının çalışmaları ve hedefleri ile ilgili bilgi paylaşımında bulundu.

Ziyaret sırasında üniversite ve sendikalar arasında olası iş birliği alanları üzerine görüşmeler gerçekleştirildi.

Ziyaret sonunda Rektörümüz, OMO Genel Başkanı Türkyılmaz ve Toç-Bir-Sen temsilcilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederek gelecekteki iş birliği fırsatlarını değerlendirmek üzere görüşmelerin devam edeceğini ifade etti.

OMO Genel Başkanı Türkyılmaz ve Toç-Bir-Sen Genel Sekreteri Kızılkaya da Rektörümüze ilgileri ve misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti.

Ziyaret günün anısına fotoğraf çekiminin ardından son buldu.