“Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisas Odağında Bildiri ve Makalelerin Niteliğinin Artırılması” Projesi Eğitimi Tamamlandı

“Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisas Odağında Bildiri ve Makalelerin Niteliğinin Artırılması” projesi kapsamında akademisyenlere eğitim verildi

Yürütücülüğünü Dr.Öğr. Üyesi Emre Birinci’nin üstlendiği, TÜBİTAK-BİDEB 2237 Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında desteklenen “Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisas Odağında Bildiri ve Makalelerin Niteliğinin Artırılması” eğitimi 11-14 Eylül 2023 tarihleri arasında Kastamonu Üniversitesi, Orman Fakültesi’nde düzenlendi.

Düzenlenen etkinlikte 20 katılımcıya 4 gün boyunca 12 eğitmen tarafından bildiri ve makale yazımı hakkında teorik ve uygulamalı eğitimler verildi.

Etkinlik kapsamında Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ömer Küçük, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, Öğretim Üyesi Prof.Dr. Nihat Sami Çetin, Prof.Dr. Nilgül Çetin, Düzce Üniversitesi, Orman Fakültesi, Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ümit Büyüsarı, Doç. Dr. Çağlar Akçay, Karabük Üniversitesi, Orman Fakültesi, Öğretim Üyesi Doç.Dr. Hüseyin Yörür, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Seki, Üniversitemiz Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Hasan Evrim Arıcı, Üniversitemiz Orman Fakültesi, Öğretim Üyesi Prof.Dr. Fatih Sivrikaya, Prof. Dr. Şeref Kurt, Doç.Dr. Alperen Kaymakcı ve Dr. Emre Aktürk eğitmen olarak yer aldı.

Eğitimin son günü 14 Eylül 2023 tarihinde ise Üniversitemiz akademik personeline Merkez Kütüphane Sezai Karakoç Konferans Salonu’nda Akademik Bildiri ve Makale Yazma Eğitimi verildi.

Etkinlik sonunda eğitmenlere teşekkür belgesi verildi.

Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir