Üniversitemizden Taşköprü Yerel Eylem Grubu Derneği’nin Faaliyet Toplantısına Katılım

Taşköprü Yerel Eylem Grubu Derneği 2021 yılı faaliyet raporu ve 2022 yılı yıllık uygulama planı hakkında paydaşlarını bilgilendirmek amacıyla Küçüksu Köy-Üret tesislerinde toplantı düzenledi.

Toplantıya üniversitemizden Kastamonu Teknokent A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Erol Tekin, Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Merkezi Koordinatörü Öğr. Gör. Berkan Güngör ve Patent Destek Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Mehmet Fırat Olgun katılım sağladılar.

Toplantının ardından TKDK Kastamonu İl Koordinatörü Ahmet Kuyulu, Taşköprü Yerel Eylem Grubu Derneği’nden Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhun Çorbacı, Müdür Selçuk Oğuz ve Uzman Kübra Köşkeroğlu ile de bir istişare toplantısı yapıldı.