Üniversitemiz ile Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü Arasında Kampüs Alanının Ağaçlandırması ve İşbirliği Toplantısı

28 Haziran 2021 tarihinde Üniversitede yapılan toplantıya Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğünden Bölge Müdürü Sayın Fahri Sönmezoğlu, Bölge Müdür Yardımcısı Sayın Mahmut Şentürk, Merkez Orman İşletme Müdürü Erkan Gazibeyoğlu; Üniversitemizden Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Küçük, Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatör Yardımcısı Orman Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Miraç Aydın, Orman Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Kerim Güney, Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörlüğünden Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Koordinatörü Öğr. Gör. Berkan Güngör, Patent Destek Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Mehmet Fırat Olgun, İnovatif Teknolojiler Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Tuba Külçe ve Öğr. Gör. İlknur Şahin katıldılar.

Toplantıda kampüsümüzde yapılması planlanan ağaçlandırma faaliyetleri, iki kurum arasında yürütülen proje ve teknik çalışmalar, yeni yapılması planlanan çalışmalar ile Kastamonu Üniversitesi Doğa Eğitim Merkezi (KÜDEM) fizibilite sonuç raporuna göre yapılabilecek çalışmalar görüşüldü.