TEYDEB 1505 Bilgilendirme Toplantısına Katıldık

TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB) ve İstanbul Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (İSTANBUL TTO) iş birliği ile Üniversitelerdeki bilgi birikimi ve teknolojinin, ürüne ya da sürece dönüştürülerek sanayiye aktarılması ve ticarileştirilmesine katkı sağlamayı desteklemek amacıyla 14 Ocak 2021 Perşembe günü saat 10:30’da TÜBİTAK-TEMEG Koordinatörü Sn. Dr. Alp Eren YURTSEVEN’ in katılımıyla düzenlenen “TÜBİTAK TEYDEB 1505 Üniversite-Sanayi İşbirliği Destek Programı Bilgilendirme Toplantısına” katıldık.

İSTANBUL TTO ve TÜBİTAK işbirliği ile düzenlenen etkinlikte 1505 programının genel esasları, başvuru koşulları ve süreçler hakkında bilgilendirme yapıldı. Program sonunda ise katılımcıların soruları yanıtlandı. Toplantıya koordinatörlüğümüzden Öğr. Gör. İlknur ŞAHİN, Öğr. Gör. Tuba KÜLÇE, Öğr. Gör. Mehmet Fırat OLGUN ve Öğr. Gör. Berkan GÜNGÖR katıldılar.