Temiz Çevre & Dinamik Yaşam Etkinliği

1-7 Haziran Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri Sıfır Atık Temasıyla kutlanmaktadır. Çevre Haftası Etkinliklerine dikkat çekmek amacıyla Temiz Çevre & Dinamik Yaşam sloganıyla kampüs içi çöp şenliği sosyal sorumluluk projesi yapıldı. Proje Yürütücülüğünü fakültemizden Dr. Öğr. Üyesi Esra Nurten YER ÇELİK ve Spor Bilimleri Fakültesinden Doç. Dr. Feray ÖZBAL tarafından gerçekleştirilen çevre bilinci oluşturma hedefli etkinliğe üniversitemizden çevre dostu birey sorumluluğuna sahip öğrencilerimiz dahil olmuştur. Proje faaliyeti proje açılış konuşmalarının yapılması ile başlamıştır. Öğrenciler “Temiz Çevre & Dinamik Yaşam” sloganı yazan pankartın üzerine kendi düşündükleri sloganlarını yazarak farkındalık oluşturmuşlardır. Proje faaliyeti açılışında dağıtılan çikolata paketleri örnek davranış göstergesi olarak toplu olarak çöp kovasına atılmıştır. Kampüs içi yürüyüş faaliyeti yapılarak gruplar oluşturulmuş ve eldiven ile alandaki çöpler toplanmıştır. Faaliyeti gerçekleştiren öğrencilerimiz ile birlikte Spor Bilimleri Fakültesi spor alanlarında dart atma ve bocce atma etkinliği düzenlenerek proje tamamlanmıştır.