Tabiat Turizminde Çevre Temizliğine Dikkat Çekmek Amaçlı Çatak Kanyonunda Temizlik

Koordinatör Yardımcımız Doç. Dr. Burhan Sevim’in yürütücülüğündeki “Kastamonu’da Macera Turizmi ve Doğa Sporları Potansiyelinin İncelenmesi ve Haritalandırılması” isimli ihtisaslaşma projesi kapsamında üniversitemiz Turizm Fakültesi, Azdavay Kaymakamlığı, Azdavay Belediyesi, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Tabiat Turizminde Çevre Temizliğine Dikkat Çekmek Amaçlı Çatak Kanyonunda Cam Terastan Profesyonel Ekipmanlarla İniş Yapılıp Temizlik Gerçekleştirildi.

Profesyonel Ekipmanlarla İniş Yapıp Temizliği Gerçekleştiren, İspir Belediye Personeli Bülent Bey’e, Turizm Fakültemiz Öğretim Görevlisi Hikmet HABERAL’a, Yusufeli Dağcılık Kulübünden Emin BÜLBÜL’e, Yaptığı Basın ve Görsel Çalışmaları İle Şehrimizin Doğa ve Macera Turizmine Büyük Katkı Sağlayan, @rota37kastamonu Adem SALCIOĞLU’na, Yaptıkları Özverili Çalışma İçin Sonsuz Teşekkürlerimizi İletiyoruz. Rektörümüze, Dekanımıza Bölgemiz Turizmine Verdikleri Desteklerden Dolayı Şükranlarımızı Sunuyoruz.