Rektörümüz Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Alpaslan’ı Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal 24 Kasım 2022 tarihinde  Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan’ı ziyaret etti.

Üniversitemiz Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alptekin Sökmen’in de yer aldığı ziyarette iki kurum arasında yapılabilecek muhtemel iş birliği imkânları üzerinde karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Üniversitemizin “Tabiat Turizmi” sahasıyla ilgili hayata geçirilen ve planlaması devam eden bölgesel ve ulusal kalkınmada önemli rol oynayacak ihtisaslaşma projelerinden bahseden Rektörümüz, ilgileri ve desteklerinden ötürü Bakan Yardımcısı Alpaslan’a teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Rektörümüz ile Dekan Sökmen’e teşekkür eden Bakan Yardımcısı Alpaslan, Üniversitemizin ihtisas sahasındaki çalışmalarını yakından ve ilgiyle takip ettiklerini, ihtisas sahalarımız başta olmak üzere gerekli her konuda destek olacaklarını ifade etti.

Ziyaret, günün anısına fotoğraf çekiminin ardından son buldu.