Kastamonu Sanat İşleyen Eller ve Yöresel Lezzetler Kadın Kooperatifi Ziyareti

Kastamonu Sanat İşleyen Eller ve Yöresel Lezzetler Kadın Kooperatifi Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Dekanımız Prof. Dr. Alptekin Sökmen’e bir nezaket ziyaretinde bulundular. Toplantıya Kastamonu Sanat İşleyen Eller ve Yöresel Lezzetler Kadın Kooperatifi Başkanı Serpil Durgut, Muhasip Üye Aysun Palabıyık, Denetim Kurulu Üyesi Arzu Doğanoğlu, Üye Mine Telli; Turizm Fakültemizden Dekanımız Prof. Dr. Alptekin Sökmen ve Turizm Rehberliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aydoğan Aydoğdu katıldılar.

Turizm Fakültesi Toplantı Salonununda gerçekleşen görüşmede Kooperatif Başkanı Serpil Durgut Kadın Girişimciler olarak amaç ve hedeflerini anlattı. Dekanımız Prof. Dr. Alptekin Sökmen Sivil Toplum Kuruluşları (STK)’nın bölgesel kalkınmadaki rol ve önemlerini çok iyi bilen bir akademisyen olarak Kooperatifin amaç ve hedeflerine ulaşması hususunda her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu ifade etti. Görüşme; Kooperatifin üretmiş olduğu yöresel ürünlerin üretim, sunum, pazarlama ve markalaşma çabalarının STK-Üniversite işbirliği ile sağlanması hususunda tam bir mutabakatla sonlandı.