Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Platformundan KasWood’a Ziyaret

Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. Üniversite-Sanayi İşbirliği Merkezi öncülüğünde oluşturulan, Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında çeşitli kamu kurum paydaşlarından oluşan ortak strateji platformu, altıncı ziyaretini Kastamonu Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren KasWood firmasına 9 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirdi.

Ziyarette, toplantıya ev sahipliği yapan KasWood’tan fabrika müdürü Nezih Sagun; Kastamonu Üniversitesi’nden T.T.O. A.Ş. ve Kastamonu Teknokent A.Ş. Genel Müdürü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kasım Yenigün, Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Küçük, Kastamonu İl Tarım ve Orman Müdür Fatih Önlem, Kastamonu İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Selahattin Emirsüleymanoğlu ve Şube Müdürü Mürüvvet Eğlenceoğlu, TKDK İl Koordinatörü Ahmet Kuyulu, KOSGEB İl Müdürü Nevzat Erol, KUZKA Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Özgür Yücel Yakar, Üniversitemizden Orman Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Önder Tor, Doç. Dr. Alperen Kaymakcı, Dr. Öğr. Üyesi Ümmü Karagöz İşleyen, Arş. Gör. Çağrı Olgun; İnovatif Teknoloji Ofisi’nden Dr. Öğr. Üyesi Erman Zurnacı, Teknokent Akademi’den Öğr. Gör. Zuhal Arife Küçük, Proje Destek Ofisi’nden Öğr. Gör. Ahmet Tabanlıoğlu, Patent Destek Ofisi’nden İhtisaslaşma Koordinatörlüğü Uzmanı Öğr. Gör. Mehmet Fırat Olgun ve Üniversite-Sanayi İşbirliği Merkezi’nden İhtisaslaşma Koordinatörlüğü Uzmanı Öğr. Gör. Berkan Güngör bulundular.

Toplantıda KasWood ile Kastamonu Üniversitesi arasında ortak araştırma, analiz ve proje geliştirme konularında yapılabilecek işbirlikleri görüşüldü.