Millî Mücadele’yi zafere ulaştıran yolun başlangıcı olan İnebolu’nun 9 Haziran Şeref ve Kahramanlık Gününü Kutladık

Turizm Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Alptekin SÖKMEN, Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Fahrettin ŞENOĞLU ile birlikte Bugün İnebolu İstiklal Yolu Etkinliğine katıldı. Başta Valimiz Sayın Avni ÇAKIR, Vekilimiz Sayın Metin ÇELİK, Cumhuriyet Başsavcımız Gökhan KAPAĞAN ve Rektör hocamız Prof. Dr Sayın Ahmet Hamdi TOPAL olmak üzere tüm protokol, dışarıdan gelenler de dahil olmak üzere tüm halkımız coşkulu bir şekilde kutlama ve yürüyüşü başlattılar. Sabah tören başlangıcında müzikal tiyatro gösterisi katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı. Sonrasında F 16 uçaklarımızın gösterisi heyecan ve gururla izlendi. Arkasından başlayan yürüyüş marşlarla devam etti. Bu kutlu ve saygı dolu yürüyüş etkinliği 3 gün devam edecek olup Kastamonu’da son bulacak.

Bize bu toprakları vatan yapan Şerife Bacıları, Rahime Kaptanları, Halime Çavuşları, Hamamcı Kadı Salih Reisleri ve tüm kahramanlarımızın hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz.