İl Genel Meclisi Üyelerine Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Çalışmaları Anlatıldı

Yükseköğretim Kurulu tarafından Bölgesel Kalkınma ve Misyon Farklılaşması Projesi kapsamında Ormancılık ve Tabiat Turizmi sahasında ihtisas üniversitesi olarak seçilen Üniversitemiz tarafından, İhtisaslaşma kapsamında yapılan çalışmalar ve projeler hakkında Kastamonu İl Genel Meclisi toplantı salonunda meclis üyelerine detaylı bilgi verildi. Bölgesel kalkınmada lokomotif olabilecek projelerin tabana yayılması ve bütün paydaşlar tarafından sahiplenilmesi adına çalışmalar hızla devam etmektedir. Toplantıya Kastamonu İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal, İl Genel Meclisi Üyeleri, Kastamonu Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Ormancılık ve İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. Ömer Küçük, İl Tarım ve Orman Müdürü Fatih Önlem, AFAD İl Müdürü Ekrem Küçükbayram ve İhtisaslaşma Koordinatörlüğü personeli Öğr. Gör. Berkan Güngör, Öğr. Gör. Mehmet Fırat Olgun, Öğr. Gör. Tuba Külçe, Öğr. Gör. İlknur Şahin katıldılar.

Koordinatörümüz Prof. Dr. Ömer Küçük başarıya ulaşabilmek için projelere sahip çıkılmasının önemini vurguladı. Kastamonu coğrafyasının ormancılık ve tabiat turizmi açısından önemini ve bu bağlamdaki projeleri anlatan Prof. Dr. Ömer Küçük’e İl Genel Meclisi üyeleri toplantı sonunda yoğun ilgi gösterdi ve toplantı sonrası birebir görüşmelerde bulunuldu.