İhtisaslaşma Projeleri İzleme ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Bölgesel kalkınma odaklı misyon farklılaşması projesi kapsamında ormancılık ve tabiat turizmi sahasında ihtisaslaşan üniversitemizde bu misyon doğrultusunda proje çağrısına çıkılmış ve kabul edilen projelerin yürütücüleri ile geçtiğimiz aylarda sözleşme imzalanmıştı.

25 Şubat 2024 tarihinde sözleşmesi imzalanan projelere dair ilk izleme ve değerlendirme toplantısı Rektörlük Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Kastamonu Üniversitesi Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörü rektör yardımcısı Prof. Dr. Ömer Küçük ve Kastamonu Teknokent A.Ş. Genel Müdürü rektör yardımcısı Prof. Dr. Kasım Yenigün’ün de katıldığı toplantıda proje yürütücüleri, sözleşme tarihinden itibaren projeleri kapsamında neler yaptıklarını ve ilerleyen süreçlerde neler yapmayı hedeflediklerini anlattılar. Bunların yanı sıra projelerin amaçları, özgün değerleri, metodolojisi, bölgesel kalkınmaya katkısı ve bütçelerin kullanımı hakkında da bilgilendirmelerde bulundular.