Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi, Orman Mühendisliği ve Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencileri arasında düzenlenen “İhtisas Odaklı Öğrenci Projeleri Bilim Şöleni” etkinliğini gerçekleştirdi.

Proje dersleri kapsamında düzenlenen etkinlikte, öğrencilerin sunumları, Orman Fakültesi öğretim üyeleri tarafından değerlendirildi. En yüksek puanları alarak birinci, ikinci ve üçüncülük derecelerine layık görülen öğrencilere ödüller, Orman Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Özkan Evcin tarafından açıklandı. Ödüller, sırasıyla Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol Akkuzu, Orman Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatih Sivrikaya, Orman Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Alperen Kaymakcı ve Orman Mühendisleri Odası Batı Karadeniz Şubesi Başkanı Erkan Gazibeyoğlu tarafından takdim edildi.

Orman Mühendisliği Bölümü’nde Danışman Doç. Dr. Esra Nurten Yer Çelik ile çalışan Seda Nur Atak ve Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde Danışman Doç. Dr. Alperen Kaymakcı yönetimindeki çalışma ile Mustafa Kavaklı birincilik ödülünü kazandı. İkinci sırayı, Doç. Dr. Gonca Ece Özcan’ın danışmanlığında Sude Tüysüzoğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Tutku Üçüncü’nün danışmanlığında Orhan Uce aldı.

Poster sunumları değerlendirme sonuçlarına göre, Doç. Dr. Gamze Savacı danışmanlığında Orman Mühendisliği Bölümü’nden Nisanur İspirli ve Doç. Dr. Osman Emre Özkan danışmanlığında Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden Furkan Gencer, üçüncülük ödülüne layık görüldü.

Katılım gösteren tüm öğrencilere tebriklerimizi iletiyor ve başarılarının devamını diliyoruz. “İhtisas Odaklı Öğrenci Projeleri Bilim Şenliği” etkinliği, ödül töreni sonrasında konuk Erkan Gazibeyoğlu, öğretim üyeleri ve öğrencilerin bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.