İhtisaslaşma Sürecinde Tıbbi Aromatik Bitkilerin Kırsal Kalkınmadaki Yeri ve Önemi Eğitimi Tamamlandı

Kastamonu Üniversitesi Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisas Koordinatörlüğü olarak “İhtisaslaşma Sürecinde Tıbbi Aromatik Bitkilerin Kırsal Kalkınmadaki Yeri ve Önemi Eğitimi” 12 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirildi.

Söz konusu eğitim teorik şeklinde Kastamonu Üniversitesi Teknokent Binası Ilgaz Konferans Salonunda yapıldı.

Eğitim Koordinatörlüğümüzden Öğr. Gör. Tuba KÜLÇE’nin açılış konuşması ile başladı.

Eğitim kapsamında;

Üniversitemiz kıymetli hocalarından Doç. Dr. Orhan KANDEMİR” Kırsal Kalkınma Bağlamında Kastamonu İlinde Durum Analizi”, Kastamonu Teknokent bünyesinde bulunan Anatolian Natural Cure firma sahibi Or. Yük. Müh. Şahin İNCEDEMİROĞLU “Tıbbi Aromatik Bitkilerin Sektördeki Yeri” ve üniversitemiz kıymetli hocalarından Dr. Öğretim Üyesi Kerim GÜNEY “Tıbbi Aromatik Bitkilerin Kırsal Kalkınmadaki Yeri ve Önemi” konularını anlattılar.

Eğitim kapanışı soru cevap bölümünden sonra fotoğraf çekimi ile yapıldı.