Turizm Fakültemizde Tatilbudur Kariyer Buluşması Büyük İlgi Gördü

12 Aralık 2023 tarihinde Fakültemiz İstiklal Yolu Konferans Salonununda sektördeki deneyimli isimlerden Tatilbudur Bölge Hizmetleri Sorumlusu Murat Kayaoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen “Kariyer Buluşması”, öğrenciler ve katılımcılar arasında büyük bir ilgiyle karşılandı.

Sayın Murat Kayaoğlu, öğrencilere seyahat ve turizm sektöründeki kariyer olanakları hakkında değerli bilgiler aktardı. Kayaoğlu, sektördeki gelişmeleri ve gelecekteki trendleri de paylaşarak öğrencilere sektörde başarılı bir kariyer yapma konusunda önemli ipuçları verdi.

Etkinlik, Tatilbudur’un kariyer olanakları ve staj imkanları hakkında detaylı bilgiler sunulmasıyla ilgi çekti. Öğrenciler, bu etkileşimli etkinlik sayesinde sektördeki güncel gelişmeleri yakından takip etme fırsatı buldular. Aynı zamanda, etkinlikte öğrencilere yönelik düzenlenen soru-cevap bölümü, katılımcıların merak ettikleri konuları doğrudan Murat Kayaoğlu’na sorma imkanı sağladı.