Özel ve Güzel Kardeşlerimizle Birlikte Valla Kanyonu’na Gittik

Turizm Fakültemiz öğretim üyesi Hakkı Çılgınoğlu’nun yürütücülüğünü yaptığı “Valla Kanyonunun Turistik Ürün Olarak Geliştirilmesine Yönelik Strateji ve Planların Oluşturulması” başlıklı ihtisaslaşma projesi kapsamında 22.08.2023 tarihinde Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği ile birlikte Valla Kanyonu gezisi gerçekleştirildi. Geziye 15 özel eğitimli çocuk ve anneleri ile farklı fakültelerden hocalarımız, Kastamonu eşrafından hemşehrilerimiz de iştirak etti.

Baştan sona kadar neşeli ve huzurlu bir ortamda gerçekleşen organizasyon kapsamında Pınarbaşı Valla Kanyonu Burgu Teras ile Azdavay Atlı Çiftlik misafirlere gezdirildi. Gezi sırasında 17 yaşına girmiş olan güzel kardeşimiz Kumsal’a da doğum günü sürprizi gerçekleştirildi; kendisi için yapılan pasta hep birlikte kesildi.

Yapılan gezi ile ilgili şu açıklamalarda bulunan Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Hakkı Çılgınoğlu; “Turizm Fakültesi olarak insana dokunan bu türden etkinlikleri hep yaptık ve sıklıkla gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bu vesile ile organizasyonumuza destek veren başta rektörümüz Prof. Dr. Sn. Ahmet Hamdi TOPAL olmak üzere Dekanımız Prof. Dr. Sn. Alptekin SÖKMEN, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Alev SÖKMEN, Proje yürütücümüz Dr. Öğr. Üyesi Sn. Hakkı ÇILGINOĞLU, ve etkinliğimize destek veren hocalarımıza, Özel Eğitimli Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği Sn. Huriye BOYRAZ hanımefendi ve ailelere, Pınarbaşı Belediye Başkanımız Sn. Şenol YAŞAR, Azdavay Belediye Başkanımız Sn. Osman Nuri CİVELEK beyler, katkı ve destek sağlayan hemşehrilerimize teşekkür ederiz.” dedi.