Ormancılık ve Tabiat Turizminde ihtisas üniversitesi olan Üniversitemiz öğretim elamanlarının bir projesi daha TÜBİTAK tarafından desteklenecek.

TÜBİTAK 1002 – Hızlı Destek Programı kapsamında Fakültemiz Orman Mühendisliği Bölümü öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Senem GÜNEŞ ŞEN’in yürütücü, Doç. Dr. Miraç AYDIN’ın araştırmacı olduğu “Taşçılar ve Yumurtacılar Göletlerinin Su Kalitesinin Mevsimsel Değişimi” başlıklı proje TÜBİTAK tarafından kabul edilerek,  destek almaya hak kazandı.

Böylece Ormancılık ve Tabiat Turizmi alanında ihtisaslaşan Üniversitemiz projelerine bir yenisi daha eklendi.

TÜBİTAK tarafından desteklenmesine karar verilen bu proje ile Taşçılar ve Yumurtacılar Göletlerinde mevsimsel değişimlere bağlı olarak su kalitesinde meydana gelen farklılıkların belirlenmesi hedeflenmiştir.

Öğretim elemanımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.