Turizm Fakültesi Dekanımız Prof.Dr Alptekin SÖKMEN, İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler ile Kastamonu Turizm Altyapı Hizmet Birliği Müdürü Sayın Tuncay SÖNMEZIŞIK’a ziyarette bulundu.

Görüşmede öncelikle Kastamonu Turizminin temel problemleri ve çözüm önerileri hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Sonrasında önümüzdeki döneme yönelik Turizm vizyonları paylaşıldı. Süreçlerde etkileşim ve işbirliği içinde Turizm faaliyetlerini sürdürmek konusunda isteklilik vurgulandı. Dekanımız ayrıca Eylül ayında yapılacak olan Batı Karadeniz Tabiat Turizmi Uygulama ve Eylem Planı Çalıştayı ile Uluslararası Gastronomi Kongresi hakkında bilgi vererek destek istedi. Sayın SÖNMEZIŞIK, her konuda Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi’nin faaliyetlerine destek olma konusunda hazır olduklarına vurgu yaptı.