Orhan Reis Tarımsal Ürünler & Taşköprü Sarımsak Entegre Tesisleri’nden Üniversitemize İş Birliği Ziyareti

Taşköprü ilçesinde faaliyetlerini sürdürmekte olan Orhan Reis Tarımsal Ürünler & Taşköprü Sarımsak Entegre Tesisleri, Teknokent’imize iş birliği ziyaretinde bulundu. Ziyarete Orhan Reis Tarımsal Ürünler kurucusu Orhan Reis, Satış & Pazarlama sorumlusu Ömer Demirbaş ve Yüksek Gıda Mühendisi Serap Aydın; Kastamonu İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden Uğur Ertop; Kastamonu Üniversitesi’nden Doç. Dr. Müge Hendek Ertop, Öğr. Gör. Tuba Külçe ile Öğr. Gör. Berkan Güngör bulundular.

Toplantıda yerel tohumun ve ürünlerin dayanma süresini uzatmak, standardı bozulmadan gelecek nesillere ulaşabilmesi ve ürün çeşitliliğinin artırılabilmesi adına yapılabilecek iş birlikleri konuşuldu.