TÜBİTAK 2237-A Programı Kapsamında Üniversitemiz İhtisas Alanlarına Yönelik Eğitim Gerçekleştirildi

TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği programı kapsamında desteklenen “Akademik Bilginin Katma Değere Dönüşümünü Sağlayacak İhtisas Odaklı Projelerin Niteliğinin Artırılması” Eğitimi 13-16 Şubat 2023 tarihlerinde Kastamonu Teknokent binasında gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Alperen Kaymakçı’nın yürütücülüğünü yaptığı  “Akademik Bilginin Katma Değere Dönüşümünü Sağlayacak İhtisas Odaklı Projelerin Niteliğinin Artırılması” eğitimi 13-16 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşti.

Proje uzmanları tarafından verilen eğitime Orman ve Turizm ihtisaslaşma alanında faaliyet gösteren birimler tarafından yoğun ilgi gösterdi.

Proje kapsamında 12 farklı üniversiteden 20 lisansüstü öğrenci eğitim aldı. Proje kapsamında gerçekleşen oturumlarda ihtisas odaklı projelerin niteliklerini arttırmaya yönelik teorik ve uygulamalı dersler verildi.  Etkinlik, proje uzmanların genel değerlendirmesi ile son buldu.