“İklimin Geleceği: Geleceğin İklimi” 3. Uluslararası İstanbul Güncel Bilimsel Araştırmalar Kongresi’nde Sunuldu

Ormancılık ve Tabiat Turizmi sahasında ihtisaslaşan Kastamonu Üniversitesi akademisyenlerinden Öğr. Gör. Berkan Güngör’ün yürütücülüğünü yaptığı TÜBİTAK 4004-Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı çerçevesinde desteklenen ‘İklimin Geleceği: Geleceğin İklimi’ başlıklı proje 2022 yılı Ağustos ayında tamamlanmıştı.

Projenin katılımcıların çevre ve iklim değişikliği hakkında bilinç düzeylerini ölçmek ve projenin etkisini belirlemek ve etkinliğin öğrencilerin kişisel olarak gelişimine katkı sağlayıp sağlamadığını belirlemek amacıyla katılımcılara yapılan ön test ve son test analizlerinin sonuçlarının değerlendirildiği çalışma proje yürütücüsü Öğr. Gör. Berkan Güngör ve Öğr. Gör. Mehmet Fırat Olgun tarafından 9 Şubat 2023 tarihinde 3. Uluslararası İstanbul Güncel Bilimsel Araştırmalar Kongresi’nde sunuldu.

İlgili sunuma ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Çalışmanın tam metnine ulaşmak için TIKLAYINIZ.