Tarihi Kentler Birliği Bölge Toplantısı’na Katılım

Tarihi Kentler Birliği (TKB) Bölge Toplantısı, 3-4 Aralık tarihlerinde Kastamonu Belediyesi’nin ev sahipliğinde Park Dedeman Otel’de gerçekleştirildi.

Toplantıya üniversitemizden Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi TOPAL, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Kasım YENİGÜN ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Serhat YILMAZ, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr Alptekin SÖKMEN ve Öğretim Üyesi Doç. Dr Aydoğan AYDOĞDU katıldılar.

Valimiz Sayın Avni ÇAKIR, Belediye Başkanımız Sayın Dr. Rahmi Galip VİDİNLİOĞLU ile birçok kamu yöneticisinin de yer aldığı Tarihi Kentler Birliğinin (TKB)’nin ve ÇEKÜL Vakfının birlikte düzenlediği Park Dedeman Otelde gerçekleştirildi ve 2 gün sürdü. Organizasyonun İkinci günüde ‘Pandemi Sürecinde Kültürel Miras ve Korumada Süreklilik’ konulu panel gerçekleştirildi.