İhtisaslaşma ve TTO Ekibimizden KOSGEB’e Ziyaret

14 Eylül 2021 tarihinde üniversitemiz Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörlüğü ve Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. ortaklığında KOSGEB Kastamonu İl Müdürü Sayın Nevzat Erol’a ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyarete üniversitemiz Orman Fakültesi öğretim üyelerinden Ahşap Kültürünü Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Önder Tor, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğretim üyelerinden İnovatif Teknolojiler Ofisi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Erman Zurnacı, TTO A.Ş.’den Proje Destek Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Ahmet Tabanlıoğlu ile ihtisaslaşma koordinatörlüğümüzden Patent Destek Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Mehmet Fırat Olgun ve Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Koordinatörü Öğr. Gör. Berkan Güngör katıldı.

Ziyarette Üniversite, Teknokent ve TTO bazında KOSGEB ile yapılabilecek işbirlikleri görüşüldü. Üniversite bünyesinde bulunan teknoloji geliştirme bölgesinin daha aktif kullanılabilmesi için yapılabilecek planlar değerlendirildi. Ayrıca ziyaret sırasında Sayın Nevzat Erol’a, 16 Nisan-31 Mayıs 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen Temel Düzey Girişimcilik Programı’na sunduğu katkılar için plaket ve teşekkür mektubu takdim edildi.