Ormancılık ve Tabiat Turizmi sahasında ihtisaslaşan Kastamonu Üniversitesi ile Orman Genel Müdürlüğü arasında imzalanan Ağaçlandırma Protokolü’ne ve Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü’nden “İklimin Geleceği: Geleceğin İklimi II” projesine gönderilen destek mektubuna istinaden 20 Ağustos 2024 tarihinde Kastamonu Üniversitesi Kuzeykent Kampüsü’nde fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.

Dikim etkinliği öncesi katılımcılara Kastamonu Üniversitesi Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Küçük ve Kastamonu Orman Fidanlık Müdürlüğü’ne bağlı Gölköy Orman Fidanlık Şefliği’nden Fidanlık Şefi Esra Sarıalioğlu tarafından bilgilendirmeler gerçekleştirildi. Ardından proje katılımcıları tarafından dikim sahasına 50 adet tüplü kızılcık fidanı dikildi.

Etkinliğe Kastamonu Üniversitesi’nden Koordinatörümüz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Küçük, Öğr. Gör. Berkan Güngör, Öğr. Gör. Ahmet Tabanlıoğlu, Öğr. Gör. Kazım Yasin Özbey ve Öğr. Gör. Mehmet Fırat Olgun; İklimin Geleceği: Geleceğin İklimi Proje katılımcıları ile Gölköy Orman Fidanlık Şefliği’nden Fidanlık Şefi Esra Sarıalioğlu ve ekibi refakat ettiler.