ECOPRINT in Nature Projesinin Paydaşı Olan Varşova Yaşam Bilimleri Üniversitesi (SGGW)’nde Proje Çalışmaları Yerinde İncelendi

Ormancılık ve Tabiat Turizmi Koordinatörlüğü personeli Öğr. Gör. Tuba KÜLÇE, proje ekibinde yer aldığı Erasmus+ KA210-ADU Projesi kapsamında ECOPRINT in Nature Projesi odağında 06.06.2024 – 11.06.2024 tarihleri arasında Varşova Yaşam Bilimleri Üniversitesi (SGGW)’nde proje çalışmalarına katıldı.

Varşova Yaşam Bilimleri Üniversitesi (SGGW)’nin çalışanları ile proje konusunda karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu. Ormancılık çalışmaları hakkında çeşitli bilgiler aldı ve uygulamaları inceledi. Proje kapsamında proje faaliyetlerinin ve sonuçlarının doğrudan ve dolaylı olarak sorumlu üretim ve tüketim, iklim eylemi, sürdürülebilirlik, amaçlar için ortaklık konularına olan etkileri proje paydaşları ile değerlendirilmiştir.

Bunun yanında, Bölgesel kalınma ve misyon farklılaşması programı çerçevesinde ihtisaslaşan Kastamonu Üniversitesi’nin ormancılık ve tabiat turizmi ve orman endüstrisi alanında yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirmeler yapılırken yapılabilecek ortak iş birlikleri ile konusunda istişareler yapıldı.