Üniversitemiz Depremzedelere Yardımlarını Sürdürüyor
Üniversitemizin Deprem Bölgesine gönderilecek olan yardımları hız kesmeden devam ediyor.
Üniversitemiz Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Alev Sökmen, Dr. Öğr. Üyesi Elif Zeynep Özer, Dr. Öğr. Üyesi Serkan Çalışkan ve öğretim elemanlarımız öncülüğünde bölüm öğrencilerimiz ile birlikte Gastronomi ve Mutfak Sanatları Uygulama Mutfağında deprem bölgesindeki depremzedelere gönderilmek üzere dayanıklı gıda üretimi devam ediyor.
Farklı hava koşullarına ve zamana karşı dayanıklı ürünler üreterek deprem bölgesine gönderen ekip; kuru tarhana, bazlama ve köy ekmeği, elma reçeli, galeta ve kraker gibi çeşitli ürünler hazırlıyor.
2 hafta devam etmeyi hedefledikleri üretim aşaması ihtiyaç halinde uzatılacak.
Emeği geçen tüm Hocalarımız ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.