YÖK Başkanı İhtisas Üniversiteleri Rektör ve Rektör Yardımcıları ile Görüşmeler Gerçekleştirdi

Yükseköğretim Kurulu tarafından Türk yükseköğretim sistemine kazandırılan birçok ilkten biri Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması Projesi kapsamında YÖK Başkanı Prof. Dr. M.A. Yekta SARAÇ başkanlığında ihtisas üniversitelerinin rektör ve rektör yardımcıları ile bir toplantı gerçekleştirildi. Proje kapsamındaki üniversitelere dair yapılan görüşme ve istişarelere salgın sürecinde de devam edildi. Video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen toplantıda öncelikle Kovid-19 Salgını sürecinde bu üniversitelerdeki mevcut durum ve bu kapsamda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi. Üniversiteler proje kapsamında gerçekleştirdikleri çalışmaları ve gelecek projeksiyonlarını paylaştılar. Toplantıya üniversitemizi temsilen Rektör Yardımcısı ve Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. Ömer KÜÇÜK katılım sağladı.