Üniversitemizden “Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes” Projesine Tam Destek

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak ayrıca bu yıl yaklaşık 30 ülkenin de katılım gösterdiği Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes Projesi kapsamında 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde Saat 11.11’de Kastamonu Gelersin Mevkiinde fidan dikimi gerçekleştirildi.

Programa Üniversitemizden Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörü Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ömer Küçük, Orman Fakültesi öğretim üyelerimiz ve Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörlüğü öğretim görevlileri katıldı.

Konuşmaların ardından belirlenen alanlarda il protokolü ve katılımcılar tarafından fidanlar toprakla buluşturuldu. Kastamonu’da “Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes” etkinliği kapsamında 70 bin fidan dikildi.