Üniversitemizden Devrekani Yerel Eylem Grubu’na Ziyaret

Kastamonu Üniversitesi Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörlüğü ile Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. 13 Ekim 2021 tarihinde Devrekani ilçesinde faaliyet göstermekte olan Devrekani Yerel Eylem Grubu’nu (YEG) ziyaret etti. Ziyarette markalaşma, patent başvuruları ve coğrafi işaret başvuruları, Devrekani YEG’e ve paydaşlarına dair eğitim, tanıtım, farkındalık hizmetleri ve projelendirme konularında verilebilecek destekler görüşüldü. Bunlara ek olarak Devrekani YEG’in Yerel Kalkınma Stratejisi’nde üniversite ile yapılabilecek diğer işbirliği konuları ele alındı.

Ziyarette Devrekani Yerel Eylem Grubu’ndan Yönetim Kurulu Başkanı Gül Banu Çiçek Bideci ve Yerel Kalkınma Stratejisi Uzmanı Gizem Çamcı; Kastamonu Üniversitesi’nden de Üniversite-Sanayi İşbirliği Merkezi Koordinatörü Öğr. Gör. Berkan Güngör, Patent Destek Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Mehmet Fırat Olgun ve Proje Destek Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Ahmet Tabanlıoğlu,  yer aldılar. Karşılıklı dilek, temenniler ve bir sonraki işbirliği toplantısının planlanmasının ardından ziyaret sonlandırıldı.