Üniversitemizden Araç Yerel Eylem Grubu’na Ziyaret

Kastamonu Üniversitesi Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörlüğü ile Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. 22 Ekim 2021 tarihinde Araç ilçesinde faaliyet göstermekte olan Araç Yerel Eylem Grubu’nu (YEG) ziyaret etti. Ziyarette markalaşma, patent başvuruları ve coğrafi işaret başvuruları, Araç YEG’e ve paydaşlarına dair eğitim, tanıtım, farkındalık hizmetleri ve projelendirme konularında verilebilecek destekler görüşüldü. Bunlara ek olarak Araç YEG’in Yerel Kalkınma Stratejisi’nde üniversite ile yapılabilecek diğer işbirliği konuları ele alındı.

Ziyarette Araç Yerel Eylem Grubu ve Araç Turizm Derneği Yönetim Kurulu Başkanı, Araç Belediye Meclis Üyesi Aziz Özelci, Araç YEG Müdürü Metin Çapraz ve Yerel Kalkınma Stratejisi Uzmanı Figen Hoşafcı; Kastamonu Üniversitesi’nden Teknokent Akademi Koordinatörü Öğr. Gör. Zuhal Arife Küçük, İnovatif Teknolojiler Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Tuba Külçe, Proje Destek Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Ahmet Tabanlıoğlu ve Üniversite-Sanayi İşbirliği Merkezi Koordinatörü Öğr. Gör. Berkan Güngör yer aldılar. Karşılıklı dilek, temenniler ve bir sonraki işbirliği toplantısının planlanmasının ardından ziyaret sonlandırıldı.