Turizm Rehberliği Öğrencilerine Kastamonu Şehir Turu

27 Ekim 2021 tarihinde Turizm Rehberliği bölümü öğretim elamanlarından Arş. Gör. Dilara Eylül KOÇ ve Arş. Gör. Yakup ERDOĞAN liderliğinde Turizm Rehberliği 1. ve 2. Sınıf öğrencilerine Kastamonu Şehir Turu düzenlenmiştir. Turda 3. Sınıf öğrencilerimizden Gamzenur Çankaya, Sevgi Çelik, Nilgün Kâhyaroğlu, Zehra Sıla Torun, Hasret Sayan, Kısmet Avcı, Hanife Çelik, Fidan Çevik, Şennur Akan, İkranur Yıldız ve Aylin Aydınyurt 1. Sınıf öğrencilerimize; 4. Sınıf öğrencilerimizden Seren Aladağ, Görkem Poyraz, Mehmet Duman, İsmail Tanrıkulu, Ahmet Vural, Kazım Elal, İrem Özbakan, Gülbeyaz Ertek, Ayşenur Yoldaş, Melissa Sadegüzel ve Abdulkadir Şahin 2. Sınıf öğrencilerimize rehberlik etmişlerdir. Kastamonu’nun önemli turizm cazibe merkezleri ziyaret edilmiş ve Kastamonu şehri hakkında genel bilgiler anlatılmıştır.