TÜBİTAK 2209-A/B Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Kastamonu Teknokent bünyesinde faaliyetlerini yürüten Proje Destek Ofisi ve İnovatif Teknolojiler Ofisi tarafından organize edilen TÜBİTAK tarafından ilan edilen 2209-A/B Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Bilgilendirme Toplantısı 8 Aralık 2021 tarihinde online olarak düzenlendi. Toplantıya Üniversitemiz önlisans ve lisans öğrencilerinin yanı sıra akademik personeller de katılım sağladı. Bilgilendirme toplantısında Proje Destek Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Ahmet Tabanlıoğlu tarafından çağrı detayları ile ilgili sunumun yanı sıra İnovatif Teknolojiler Ofisi Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Erman Zurnacı tarafından proje kurgusu ve örnekleri ile ilgili bilgilendirmelere yer verildi.