Tarihi İstiklal Yolu ve Kampüs Dijital Müzesi Proje Toplantısı

Turizm Fakültemizde, Proje yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi Muharrem AVCI Başkanlığında Tarihi İstiklal Yolu ve Dijital Müze kapsamında ilgili paydaşların da katıldığı kapsamlı bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alptekin SÖKMEN, Kastamonu Belediye Başkan Yardımcısı Hamdi ÖZ, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Serhat YILMAZ, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Seramik ve Cam Bölümü Başkanı Prof. Seyhan YILMAZ, Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. F. Müjde GÖKBEL, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı Şehir Tanıtımı ve Markalaşma Birimi Sorumlusu Serkan DOĞRU, TÜRSAB Kastamonu İl Temsilcisi Gökşen GEDİK, Kastamonu Turizm ve Otelciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve İstiklal Yolu Derneği Başkan Yardımcısı Gazeteci Fatma BÖLÜKBAŞ, Araştırma Görevlilerimiz Muhammed ÜSTÜN ve Gürkan ÇALIŞKAN katıldılar. Toplantıda Proje detayları ve yol haritası kararlaştırıldı. Rektörlük onayı sonrası Projenin hemen başlatılması konusunda görüş birliğine varıldı.