Sürdürülebilir, Doğa İle Uyumlu, Daha Temiz, Daha Yeşil Yaşam

2022 yılında 1-7 Haziran Çevre Haftası “sürdürülebilir, doğa ile uyumlu, daha temiz, daha yeşil yaşam” mottosuyla tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de kutlanmaktadır. 3 Haziran 2022 tarihinde Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi olarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında “Orman, Çevre ve Biyolojik Çeşitlilik” sunumları gerçekleştirilmiştir.  Çevre bilincinin arttırılması, iklim değişikliği ile mücadele, doğamızı ve çevremizi koruma konularına dikkat çekmek için, TEMA Vakfı Kastamonu İl Temsilciliği ile Kastamonu Üniversitesi Genç TEMA Topluluğu öğrencileri ve Orman Fakültesi Öğretim Üyelerimiz Doç. Dr. Seray ÖZDEN KELEŞ, Doç. Dr. İnci KRAVKAZ KUŞÇU, Doç. Dr. Arif Oğuz ALTUNEL’in katılımlarıyla Prof. Dr. Saime İnal Savi Sosyal Bilimler Lisesi’nde öğrencilere Biyoçeşitlilik, Orman Ekosistemi, Toprak ve Coğrafi Bilgi Sistemleri ile ilgili farkındalık yaratılmış olup daha sonrasında okul bahçesinde fidan dikimi gerçekleştirilmiştir.