Sevgililer Gününde Özel Şeflerimiz Mutfaktaydı

14 Şubat Sevgililer Günü’nde Özel şeflerimizle fakültemiz uygulama mutfağında kurabiyeler yaptık. Doç. Dr. Alev SÖKMEN’in öncülüğünde gerçekleşen etkinliğimiz, Kastamonu İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fatma TÜRKMEN, Kastamonu Özel Bireyler ve Dayanışma Derneği Başkanı Huriye BOYRAZ, Sarı Konak Kadın Kooperatifi Başkanı Mihriban TÜFEKÇİ, Kuzeykent Ortaokulu Müdürü Erol UHYAR, Özel Çocuklar Sınıfı Eğitim öğretmenleri Yakup KESAYAK, Zeynep Nazlı YELDEN, Hafif ve Düzey Eğitim Sınıfı Özel Eğitim Öğretmenleri Meliha KIRCI, Seyhan KARAHASAN KOCASÜLEYMAN ve dernek gönüllüsü anne Seyhan ŞAHİN’in katılımlarıyla gerçekleşti. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Alptekin SÖKMEN ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan SEVİM’İN de katıldığı etkinlikte özel bireylerimiz, Öğr. Gör. Kübra Nur SORUÇ, araştırma görevlilerimiz ve öğrencilerimiz eşliğinde neşe içinde hazırlayıp süsledikleri Siyez Kurabiyelerini ailelerine hediye etmenin mutluluğunu yaşadılar. Kendilerine bu anlamlı günde bizimle birlikte oldukları için içtenlikle teşekkür ediyoruz.