Mobilya Eğitim, Tasarım ve Ürün Geliştirme Projesi Ekibi ile İstişare Toplantısı Düzenlendi

11 Şubat 2021 tarihinde Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı ve Tosya Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Alperen KAYMAKÇI ve Orman Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Yardımcısı Doç. Dr. Önder TOR öncülüğünde Tosya Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı ve Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölümü Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Mehmet KARAMANOĞLU, Arş. Gör. Dr. Mustafa ÖNCEL ve Koordinatörlüğümüzden Öğr. Gör. Tuba KÜLÇE “Mobilya Eğitim, Tasarım ve Ürün Geliştirme” projesi için orman fakültesi toplantı salonunda toplandı.

Toplantıda ihtisaslaşma kapsamında yapılacak olan “Mobilya Eğitim, Tasarım ve Ürün Geliştirme” projesinin faaliyete geçirilmesi için gerekli olan son düzenlemeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Kurulacak olan tesisin tasarımı ve eksikleri ile ilgili düzenlemeler yapıldı. Projenin devamlılığı ve tamamlanabilmesi için gerçekleştirilmesi gereken adımlar belirlendi.