Kuzka ve İşgem İle Yapılacak Olan Girişimcilik Faaliyetleri Görüşüldü

22 Ocak 2021 tarihinde üniversitemizde KUZKA ve İŞGEM ile ilimizde yapılacak olan girişimcilik faaliyetleri üzerine toplantı yapıldı. Toplantıda lisans ve ön lisans programlarında eğitim görmekte olan öğrencilerin girişimcilik ekosistemine dâhil edilmesi ve kendilerinin iş fikirlerini hayata geçirebilmelerine yardımcı olabilmek üzerine görüşüldü.

Toplantıya Kastamonu Üniversitesi Rektör Yardımcısı, T.T.O. A.Ş. ve Kastamonu Teknokent A.Ş. Genel Müdürü Prof. Dr. Kasım YENİGÜN, KUZKA’dan Ahmet ÜNSEL ve Ali TİRYAKİ, İŞGEM’den Abdullah Burak LİVAN, Teknoloji Transfer Ofisi’nden proje destek ofisi koordinatörü Öğr. Gör. Ahmet TABANLIOĞLU, Teknokent Akademi koordinatörü Öğr. Gör. Zuhal Arife KÜÇÜK ve Üniversite-Sanayi İşbirliği temsilcisi ve ihtisaslaşma koordinatörlüğü personeli Öğr. Gör. Berkan GÜNGÖR katıldılar.