KUZKA ile Yapılabilecek İşbirlikleri Görüşüldü

12 Şubat 2021 tarihinde KUZKA Genel Sekreteri Dr. Serkan GENÇ, üniversitemiz Rektör Yardımcısı, T.T.O. A.Ş. ve Kastamonu Teknokent A.Ş. Genel Müdürü Prof. Dr. Kasım YENİGÜN ve Rektör Yardımcısı, Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. Ömer KÜÇÜK’ü ziyaret etti. Yapılan görüşmede özellikle üniversitemizin ihtisaslaşma konularında yapılabilecek işbirliklerinin üzerinde duruldu. Ayrıca Teknokent bünyesinde gerçekleştirilebilecek olan faaliyetler ve ilimiz girişimcilik ekosisteminin güçlendirilebilmesi konuları tartışıldı. Görüşmeye ayrıca Proje Destek Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Ahmet TABANLIOĞLU ve ihtisaslaşma koordinatörlüğünden Üniversite-Sanayi İşbirliği Merkezi Koordinatörü Öğr. Gör. Berkan GÜNGÖR katılım sağladılar.