Koordinatörlüğümüzden Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odasına Üniversite Sanayi İşbirliği Ziyareti

Ormancılık ve Tabiat Turizmi alanında ihtisaslaşan üniversitemiz, paydaşları ile buluşmaya devam ediyor. Koordinatörümüz ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ömer Küçük, Koordinatör Yardımcımız Prof. Dr. Kutay Oktay, Orman Fakültesi öğretim üyeleri Doç. Dr. Önder Tor ve Doç. Dr. Alperen Kaymakçı, sanayi sektörünün temsilcisi olan Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Oğuz Fındıkoğlu’nu 27 Ekim 2020 tarihinde ziyaret ettiler. İhtisaslaşma koordinatörlüğü heyetimizin ihtisaslaşma kapsamında yapılan çalışmaları anlattığı görüşmede, ormancılık ve tabiat turizmi konularında özellikle iş dünyası ve sanayi ile ortak projelerin geliştirilmesi ve ar-ge çalışmalarının yapılması konuları da değerlendirildi.