KL Yapı İle İşbirliği Toplantısı

Ormancılık ve Tabiat Turizmi alanında ihtisaslaşan üniversitemiz sektör temsilcileri ile işbirliği çalışmalarını hızla sürdürüyor. İhtisaslaşma Koordinatörlüğü ve Ormancılık sahasında konu ile alakalı akademik personelin ve KL Yapı Genel Müdürü Gökhan BOZDOĞAN’ın katıldığı toplantı 9 Şubat 2021 tarihinde üniversitemizde gerçekleşti. Toplantıda üniversitemiz ile KL Yapı arasında gerçekleştirilebilecek işbirliği konuları görüşüldü. Ayrıca, İhtisaslaşma kapsamında sektörün talepleri doğrultusunda Üniversitemiz MERLAB bünyesinde yapılabilecek test ve analizler de görüşmede ele alındı.

Toplantıya üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. Ömer Küçük, Koordinatör Yardımcısı ve Orman Fakültesi Dekan Yardımcısı  Doç. Dr. Miraç Aydın, Orman Fakültesi öğretim üyeleri Doç. Dr. Önder TOR, Dr. Öğr. Üyesi Ümmü KARAGÖZ İŞLEYEN, Arş. Gör. Dr. Mustafa ÖNCEL ve Arş. Gör. Dr. Osman Emre ÖZKAN; Tosya Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Alperen KAYMAKÇI, Yapı İşleri Daire Başkanı Esat ÇELİK ve ihtisaslaşma koordinatörlüğünden Üniversite-Sanayi İşbirliği temsilcisi Öğr. Gör. Berkan GÜNGÖR katılım sağladılar.