Kastamonu Üniversitesi ve TEMA Koleji İşbirliğinde Anasınıfı Öğrencileri ile Fidan Dikimi Gerçekleştirildi

21-26 Mart Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Orman Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanı Dr. Senem GÜNEŞ ŞEN’in yürütücülüğünde gerçekleştirilen “Her Çocuk Bir Fidan” Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Kastamonu Tema Koleji anasınıfı öğrencileri ile birlikte fidan dikim etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Proje kapsamında öğrencilere doğa ve ağaç sevgisini aşılamak için ormanların önemi anlatılmış ve bizlere sağladığı faydalar hakkında bilgiler verilmiş, fidan dikiminin nasıl yapılacağı uygulamalı olarak anlatılmıştır.

Sunumlar sonrasında Tema Koleji bahçesinde proje ekibi, Tema Koleji öğretmenleri, Kastamonu Orman İşletme Müdürlüğü orman işletme şefleri ve orman muhafaza memurları gözetiminde anaokulu öğrencileri ile birlikte fidan dikim etkinliği gerçekleştirilmiş, sonrasında öğrencilere günün anlam ve önemini belirten hediyeler verilmişti