Kastamonu Üniversitesi Turizm Faküktesi ve Kastamonu İli TRAVELEXPO’da

Kastamonu Üniversitesi Turizm Faküktesi ve Kastamonu İli TRAVELEXPO’da yerini aldı. Çok da güzel yaptı. Bu tür etkinlikler ve tanıtımların Kastamonu’nun Turizm pazarında hak ettiği yere gelebilmesi açısından öneminin bilinciyle Şehrimizin ve Üniversitemizin bilinirliğini artırmak üzere çalışıyoruz. Gelenlere süpriz ikramlarımız da oluyor tabi. Helva ve eğşi diyelim. Fakülte mutfağımızda hazırladığımız siyez ürünleri süpriz olsun. İlk gün bizlerle olan, ağırlayan, ziyaret eden başta Hakkari Valimiz Sayın İdris AKBIYIK, Ankara Vali Yardımcımız Sayın Mustafa ERKAYIRAN, Milletvekilimiz Sayın Metin ÇELİK, Belediye Başkanımız Sayın Op.Dr. Rahmi Galip VİDİNLİOĞLU, Etimesgut Belediye Başkanımız Sayın Enver DEMİREL, KASTOD Başkanı Sayın Hüsnü GÜL, İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Fahrettin ŞENOĞLU başta olmak üzere herkese en içten teşekkürlerimizi sunarız. Canla başla çalışan Öğretim Görevlimiz Hikmet HABERAL ile Araştırma Görevlimiz Demet GÜNER’e de teşekkür ediyoruz. Fuar Pazar gününe kadar devam ediyor. Bekliyoruz. Kastamonu’ya değer katmaya devam.

#Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi