Kastamonu Üniversitesi Doğa Eğitim Merkezi (KÜDEM) Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

YÖK’ün başlattığı ‘Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Projesi’ kapsamında ‘Ormancılık ve Tabiat Turizmi’ sahasında ihtisaslaşacak üniversitemiz tarafından oluşturulmuş olan, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından ‘Fizibilite Desteği’ kapsamında desteklenen; Daday ilçesinde yer alan Taşçılar Göleti’nde gerçekleştirilmesi planlanan Kastamonu Üniversitesi Doğa Eğitim Merkezi (KÜDEM) Projesi’nin fizibilite raporu için 12 Nisan 2021 tarihinde online ortamda değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya üniversitemizden Rektör Yardımcımız ve koordinatörümüz Prof. Dr. Ömer Küçük; Orman Fakültesi’nden koordinatör yardımcımız Doç. Dr. Miraç Aydın, Dr. Öğr. Üyesi Kerim Güney ve Dr. Öğr. Üyesi Özkan Evcin, Turizm Fakültesi’nden Doç. Dr. Canan Tanrısever Yiğit; Veteriner Fakültesi’nden Prof. Dr. Hüseyin Eseceli ve Doç. Dr. Elif Doğan, Eğitim Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Rifat Kayış, koordinatörlüğümüzden Öğr. Gör. Berkan Güngör, Öğr. Gör. Mehmet Fırat Olgun, Öğr. Gör. Tuba Külçe ve Öğr. Gör. İlknur Şahin katılırken; Deta Danışmanlık ve Eğitim’den Prof. Dr. Süleyman Ersöz ve Abdulkadir Uzak katılım sağladılar.

Fizibilite raporunun hazırlık sürecinde bugüne kadar gerçekleştirilen faaliyetlerin değerlendirildiği toplantıda akademisyenlerimiz firmaya proje hakkındaki beklentilerinden bahsettiler. Projenin geliştirilebilmesi ve sürdürülebilirliğini sağlanabilmesi için yapılabilecek faaliyetler görüşüldü.

Proje hakkında detaylı bilgi için:

Kastamonu Üniversitesi Doğa Eğitim Merkezi (KÜDEM) Projesi