Kastamonu Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü ve KOSGEB İl Müdüründen Birimimize Ziyaret

Kastamonu Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Selahattin Emirsüleymanoğlu ve KOSGEB İl Müdürü Nevzat Erol 19 Şubat 2021 tarihinde Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Küçük ile Kastamonu Teknokent. A.Ş. ve Kastamonu Üniversitesi T.T.O. A.Ş. Genel Müdürü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kasım Yenigün’ü ziyaret etti. Görüşmeye K.Ü. T.T.O. A.Ş. Proje Destek Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Ahmet Tabanlıoğlu ve koordinatörlüğümüzden Üniversite-Sanayi İşbirliği Koordinatörü Öğr. Gör. Berkan Güngör de katıldı.

Görüşmede T.T.O. A.Ş.’de faaliyet gösteren Üniversite-Sanayi İşbirliği Merkezi (ÜSİM) birimi USİM Projesi için yol haritası çıkartıldı. Proje faaliyetleri olarak sektör ziyaretleri, mentor-mentee eşleştirmeleri ile akademik bilgi birikiminin sanayiye aktarılması hususları değerlendirildi.

Ayrıca Kastamonu ilinde Kamu-Üniversite-Sanayi işbirliği kapsamında yapılabilecek işbirlikleri ve uygulanabilecek projeler konuşuldu.