İhtisaslaşma ve TTO Ekibimiz TKDK’yı Ziyaret Etti

16 Eylül 2021 tarihinde üniversitemiz Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörlüğü ve Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. ortaklığında Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kastamonu İl Koordinatörü Sayın Ahmet Kuyulu’ya ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyarete üniversitemiz TTO A.Ş.’den Teknokent Akademi Koordinatörü Öğr. Gör. Zuhal Arife Küçük, Proje Destek Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Ahmet Tabanlıoğlu ile ihtisaslaşma koordinatörlüğümüzden Patent Destek Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Mehmet Fırat Olgun ve Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Koordinatörü Öğr. Gör. Berkan Güngör katıldı.

Ziyarette TKDK fonlarının yaygınlaştırılmasına ilişkin işbirliği süreçleri, ayrıca kurumlar arası ortak proje geliştirme süreçleri görüşüldü.