Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı’nın (KUZKA) “2019 Yılı Fizibilite Desteği (FD) Programı” kapsamında başvurusu kabul edilen projelerin değerlendirme süreçleri tamamlanarak desteklenmeye hak kazanan projeler belli oldu.

Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Programı kapsamında Ormancılık ve Tabiat Turizmi alanında Üniversitemizin sunmuş olduğu “Kastamonu Üniversitesi Doğa Eğitim Merkezi (KÜDEM)” isimli proje Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından desteklenmeye hak kazandı.

Üniversitemiz Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. Ömer Küçük yaptığı açıklamada; Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Programı kapsamında Ormancılık ve Tabiat Turizmi alanında TR82/19/FZD/0003 referans numaralı “Kastamonu Üniversitesi Doğa Eğitim Merkezi (KÜDEM)” isimli proje desteklenmeye hak kazanmıştır.” dedi.