İhtisaslaşma Projelerinin Yürütücüleri İle Toplantı Yapıldı

28 Nisan 2022 tarihinde, üniversitemizin Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması Projesi kapsamındaki ihtisaslaşma hedefleri doğrultusunda sözleşme ile bağlanan proje yürütücüleri ile koordinatörlüğümüz arasında, projelerin durumları hakkında bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda proje yürütücüleri, sözleşme imzalama tarihinden bugüne kadar neler yaptıklarına dair bilgilendirmeler yaparak, kısa vadeli hedeflerinden bahsettiler. İhtisaslaşma koordinatörü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Küçük; proje yürütücülerine ihtisaslaşma projelerinden Cumhurbaşkanlığı’nın, YÖK’ün ve Kastamonu Üniversitesi’nin neler beklediğini hatırlatarak bundan sonra her ay toplanmak üzere görüşmeyi sonlandırdı.